Come dress yourself in love,
let the journey begin...

Hääpuvut

Upea hääpukuvalikoima Sinua varten | Turku

Fiancéen valikoima koostuu tarkkaan valituista, luotettavista hääpuku- ja asustevalmistajista. Valitessamme uusia pukuja uuteen kauteen pyrimme siihen, että tarjontamme olisi mahdollisimman monipuolinen ja että jokainen morsian löytäisi liikkeestämme sen oman unelmien hääpukunsa.

Millainen on Sinun unelmiesi hääpuku?

Perinteiseen hääpukuun mielletään usein täyspitkäksi ja väriltään luonnonvalkoiseksi. Luonnonvalkoisen värin rinnalle ovat vahvasti nousseet myös hennon puuteriset ja murretut sävyt. Sulhasenkin pukeutumisessa huomioidaan usein väri, joka juhlapäivänä yhtenäistää uuden avioparin.

Hääpukuvalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja lyhyistä ja pitkistä malleista kapea- ja runsashelmaisiin. Näyttävyyttä ja glamouria hääpukuihin puolestaan tuovat eri kangasmateriaalit, laskokset, rypytykset ja erilaiset nostot – helmiä, paljetteja ja muuta kimallusta unohtamatta.Pukujen hinnat pyrimme pitämään siten, että usealle eri "hääbudjetille" löytyisi oman hintainen pukunsa. Pukuihin tehtävät mahdolliset korjaukset veloitamme erikseen.

Lämpimästi tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan!

Otayhteyttä »

Olemme kaikkien hääpukumerkkiemme ainoa jälleenmyyjä Turun seudulla.

Tutustu hääpukuihin klikkaamalla valmistajan logoa!