Ateljee ompelimo & Sovitus ja säilytys

Ateljee ompelimo & morsiuspukujen sovitus ja säilytys

Parasta palvelua tulevalle morsiamelle | Turku

Ateljee Ompelimo palveluksessasi

Kun on kysymys hääpukeutumisesta ja hääpuvusta, tulee puvun "istua" ja tuntua ylläsi täydelliseltä. Tätä varten Fiancéessa Sinua palvelee oma ompelijamme, joka on kanssasi sovituksessa ja katsoo, että kaikki tarvittavat korjaukset tehdään parhaalla ammattitaidolla. Näin hääpuvustasi saadaan juuri sellainen kuin Sinä haluat.

Puvun korjaussovitus tehdään noin 2-3 vikkkoa ennen hääpäivää. Otathan mukaasi sovitukseen ne kengät ja alusasun, jotka tulet pukemaan yllesi hääpäivänä, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ja jos huomaamme vielä myöhemmässä sovituksessa muutoksia, ei hätää: viime hetken pienet korjaukset ovat kalenterimme huomioiden mahdollisia.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä?

Ompelimossamme voit aina kysyä ja esittää toiveitasi mahdollisia muutoksia ajatellen. Nykyisin hääpukuihin tehdään usein suuriakin muutoksia. Esimerkiksi tuubiyläosa taas saa täysin uuden ilmeen, kun siihen suunnitellaan ja toteutetaan esimerkiksi olkaimet.

Korjaamme myös muualta ostetut puvut, kalenterimme ja aikataulumme huomioiden. Normaalikorjauksissa puvun istuvuuden ja etuhelman pituuden korjaus maksaa noin 150–200 €; muualta ostettujen pukujen korjaushintoihin tulee 50 % lisä. Emme kuitenkaan korjaa kopiopukuja.

Meille tärkeintä on, että pukeutuessasi unelmien hääpukuusi suurena päivänänne, tunnet itsesi upeaksi, ja pukusi tuntuu suorastaan täydelliseltä ylläsi!

Hääpukujen sovitus ja säilytys

Olet sydämellisesti tervetullut Fiancéehen aina oven ollessa auki! Jos kuitenkin käy niin, että olemme molemmat varattuja ja joudut odottamaan pienen hetken, palvelemme Sinua parhaalla mahdollisella tavalla heti toisen meistä vapauduttua. Suosittelemme lämpimästi ajanvarausta puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, sillä sovitukseen vierähtää helposti tunti tai parikin. Kun tiedämme Sinun saapuvan, varaamme riittävästi aikaa vain Sinua varten.

Kun löydät Fiancéesta sen "the puvun", kuten eräs ihana morsiamemme on hauskasti todennut, voit jättää sen meille maksuttomaan säilytykseen. Huolehdimme hääpuvustasi aina siihen asti, kunnes noudat sen ennen suurta päiväänne. Jos haluat tulla sovittamaan pukuasi välillä esimerkiksi ottaaksesi valokuvia kampaajaa tai floristia varten, soitto meille riittää. Varaamme Sinulle ajan kalenteristamme, ja taas toinen meistä tietää odottaa Sinun tulevan.

Varaa aika sovitukseen »

Kuvan puku on tehty Fiancéessa alusta asti morsiamen mitoille, tekijänä Elina Jalkanen.