Kuvia & kokemuksia

Asiakkailta

Mitkä ylistyssanat riittäisivät kuvaamaan tämän paikan palvelua, lämminhenkisyyttä ja asiantuntemusta?!? Ihan paras liike, asiakaspalvelusta voisi moni käydä ottamassa täältä oppia!

Erityisen luotettava, ystävällinen ja ratkaisukeskeinen palvelu.

Erinomainen asiakaspalvelu! Tunsin todellakin itseni prinsessaksi! Omistaja oli todella mukava olematta kuitenkaan tippaakaan lipevä, 10+! Puvut olivat melko moderneja ja trendikkäitäkin, paljon kapealinjaisia taftipukuja runsailla vedostuksilla. Liike oli miellyttävän tilava ja tyylikäs.

Naimisiin.info-sivuilta:

Pakko tulla nyt hehkuttamaan tuota *Fiancéeta*, josta aiemmin täällä kyselin. Kävin siellä tänään seuralaisteni kanssa ja olimme aivan ihastuneita saamaamme palveluun. Tiina tiesi heti millainen puku sopisi minulle ja loppujen lopuksi kokeilinkin kahta pukua. Toinen niistä taitaakin nyt olla /se oikea/ ja hintakin jäi vielä ylärajan alle. Paikka on ihana, tilava ja sovitus hoidettiin huolella. Kyllä sen huomaa, kun joku tekee työtään sydämellä!

PARAS KOKEMUS IKINÄ!!! Olimme varanneet ajan ja myyjä palveli meitä ja vain meitä! Liikkeen ompelijatyttö oli todella mukava ja osasi katsoa tangolta minulle sopivia pukuja, vaikka en edelleenkään osannut sanallisesti määritellä omaa mieltymystäni. Sen vaan tiesin, että näyteikkunassa ollut puku huusi nimeäni ja myyjä riisui mallinukelta sen minulle sovitettavaksi. Kokeilin useita pukuja, mutta tämän näyteikkunassa olleen puvun jälkeen en kyennyt muuta ajattelemaankaan. Se on nyt sitten se MINUN pukuni :-X Lähes jokaisessa puvussa, joita sovitin oli takana nyöritys ja myyjä todellakin nyöritti kaikki puvut niin, että ne istuivat nätisti päällä. Liikkeen tilat olivat ihanat ja "tuomaristoni" sai viihdyttää itseään vaaleanpunaisella sohvalla istuen, vaahtokarkkeja syöden ja lehtiä selaillen. Muissa liikkeissä ei makutuomaristoa ollut huomioitu millään tavalla.